blog New girl on the blog

Even voorstellen: Lisa Koop, een nieuw familielid bij Utrecht City Hotels

Hoi! Ik ben Lisa, de nieuwste aanwinst van het Sales & Marketing team van Utrecht City Hotels en mag ik voor jullie gaan bloggen. Ik zal jullie in mijn blogs meenemen naar de leukste plekjes en zal jullie beetje bij beetje de weg wijzen in Utrecht.

Ik zal mezelf even netjes voorstellen voordat ik jullie meteen mee neem door mijn geliefde stad Utrecht. Een hoteljunkie XL dat ben ik ten voeten uit. Instant geluk als ik een te gek hotel heb gevonden met de perfecte locatie. Doordat ik al veel op reis ben geweest heb ik een aardig lijstje kunnen bijhouden wat top is en wat flop. Bij Utrecht City Hotels voel ik me als een vis in het water. Prachtige hotels midden in Utrecht, het leeft en je wordt meegenomen in de stad. Als citytrip liefhebber vind ik het belangrijk dat een hotel als een tweede huisje voelt en waar je even een powernap kunt doen, een drankje kan drinken en je daarna mooi kan aankleden om dat ene leuke restaurant te bezoeken. In mijn blogs neem ik jullie mee zodat jullie ook sneak peek krijgen in het reilen en zeilen van mijn hometown. Wat zijn de classics en wat zijn the new kids on the block. Niets fijner om tips te krijgen van een local, waar te eten en waar je souvenirs in te slaan. Ik hoop dat ik jullie mooie herinneringen mee kan geven zoals ik die zelf ook verzamel.

7 jaar geleden ben ik hier komen wonen. Het was meteen dikke mik tussen mij en Utrecht. Een heerlijke stad waar je alles hebt. Net een klein dorp maar dan wel met de mooiste grachten van Europa waar je heerlijk langs kunt flaneren dus… zet je zonnebril maar op. Neem een koffie to go of slurp een espresso in een van de koffiebarretjes die de stad rijk is. Stap in het weekend binnen bij een café waar een klein bandje staat te spelen en blijf hangen tot in de late uurtjes. En loop klokslag 12 uur onder de Dom door en beloof jezelf dat je snel weer terugkomt naar deze Domstad.

Utrecht heeft een enorme groei doorgemaakt de afgelopen jaar waarbij zoveel toffe restaurants, winkels en hotels hun plekje hebben kunnen veroveren. En waar ik met volle teugen van kan genieten. Zien jullie me al zitten met een zonnetje op m’n bolletje in de zomer en in de winter heerlijk warm in het raam met een warme choco bij Teds. Hier kun je fijn heel de dag vertoeven en of je nu begint met een bloody mary of een gewoon een koffie, het maakt hier allemaal niet uit. Het is namelijk all day breakfast!

Ik heb onwijs veel zin om jullie mee te nemen wat in mijn ogen de leukste stad van Nederland is. Ik zwaai hier af maar neem je snel mee naar mijn andere favoriete plekken. Stay tuned!

 
 

Snack attack! Did anyone say fries and burgers?!

Lees meer

Hotspot alert! The Streetfood Club

Lees meer

Chill modus aan en muziek luisteren aan de Vredenburgkade

Lees meer